frontpage hit counter

بهترین جنس روکش صندلی اداری کدام است؟

زهرا مطیع

زهرا مطیع

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 12 دقیقه

بهترین جنس روکش صندلی اداری کدام است؟

آنچه در این مقاله میخوانیم

راحتی، زیبایی، طول عمر بالا و کیفیت مناسب از ویژگی‌هایی هستند که موقع انتخاب روکش صندلی اداری در ذهن ما نقش می‌بندند. اما چطور می‌توانیم بهترین جنس روکش صندلی اداری را تهیه کنیم؟ برای اینکه به این سؤال پاسخ دهیم، باید با انواع پارچه و مزایا و معایب هرکدام

انتخاب روکش صندلی مناسب چه اهمیتی دارد؟

انتخاب بهترین جنس روکش صندلی اداری تنها برای داشتن محیطی شیک و زیبا کاربرد ندارد، بلکه در راحتی و بهره‌وری کارمندان هم تأثیر مستقیم می‌گذارد. اگر صندلی اداری ارگونومیک و باکیفیتی تهیه کنید که روکش مناسبی داشته باشد، می‌توانید تا چند سال از پرداخت هزینه اضافی بابت تعمیر یا تعویض صندلی‌ها در امان باشید.

از طرف دیگر توجه به برخی نکات در هنگام انتخاب جنس روکش کمک‌کننده خواهد بود. برای مثال در جاهای پر رفت‌وآمد یا جاهایی که آلودگی بیشتر است، تمیز کردن صندلی‌ها اهمیت بیشتری دارد. در نتیجه جنسی که راحت‌تر تمیز شود؛ بهتر خواهد بود. به‌علاوه اگر قرار است ساعت‌های طولانی بر روی صندلی بنشینید و یا محیط کار گرمی دارید، باید جنسی را انتخاب کنید که تنفس خوبی دارد و باعث تعریق بیشتر و آزار شما نمی‌شود.  

روکش چرم چه مزایا و معایبی دارد؟

چرم طبیعی به دلیل ظاهر زیبا و لوکسی که دارد در ادارات و بیشتر مواقع در صندلی مدیریتی بسیار شیک دیده می‌شود. این پارچه هم در دکوراسیون و طراحی‌های کلاسیک کاربرد دارد و هم در دکوراسیون مدرن زیبا به نظر می‌رسد. از مزایای روکش چرم می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • طول عمر و ماندگاری بالا
  • زیبا و شیک
  • تمیز شدن راحت
  • مناسب برای کسانی که حساسیت دارند

از معایب چرم طبیعی می‌توان به مواد زیر اشاره کرد:

  • قیمت بالا 
  • تنفس کم و ایجاد تعریق در طولانی مدت

چرم مصنوعی به دلیل قیمت پایین‌تر بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد. البته کیفیت چرم مصنوعی هم کمی کمتر از چرم طبیعی است. با این حال چرم مصنوعی آن‌قدر کیفیت و تنوع رنگی دارد که همچنان می‌تواند بهترین جنس روکش صندلی اداری باشد و در کنار میز اداری مناسب بسیار زیبا دیده شود. 

تمیز کردن روکش چرم

اگر روکش چرمی را برای صندلی اداری خود انتخاب کنید، کار سختی برای تمیز کردن آنها پیش رو نخواهید داشت. می‌تواند گردوخاک روی آنها را به‌راحتی با جاروبرقی پاک کنید و از محلول آب و صابون برای تمیز کردن لکه‌ها استفاده کنید. حتی اگر لکه‌های سرسخت‌تری روی صندلی بود، محلول سرکه راهگشا خواهد بود.

روکش پارچه‌ای چه مزایا و معایبی دارد؟

 روکش‌های پارچه‌ای تنوع بسیار زیادی دارند و می‌توانند قیمت و ظاهر گوناگونی داشته باشند. با توجه به انتخاب شما روکش پارچه‌ای می‌تواند نرم‌تر یا سفت‌تر از روکش چرم باشد. از مزایای روکش‌های پارچه‌ای می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تنوع رنگ و طرح بسیار بالا
  • تهویه مناسب و راحتی 
  • هزینه کمتر در مقایسه با چرم

روکش پارچه‌ای می‌تواند بهترین جنس روکش صندلی اداری برای افرادی باشد که به راحتی اهمیت می‌دهند؛ اما معایبی هم می‌توان برای این جنس روکش در نظر گرفت:

  • تمیز کردن و لکه‌برداری دشوار
  • دوام کمتر در مقایسه با چرم

با وجود این معایب ممکن است راحتی بیشتر و تنوع بالاتر صندلی‌های پارچه‌ای باعث شود شما این نوع روکش را برای محل کار خود ترجیح دهید. 

روکش صندلی پارچه وینیل چه مزایا و معایبی دارد؟

پارچه وینیل نوعی پارچه است که در صندلی‌های اداری کاربرد بسیار زیادی دارد. این پارچه از نوعی پلاستیک ساخته شده و ظاهر آن به چرم شباهت دارد. از مزایای این پارچه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • قیمت مناسب
  • مقاوم در برابر خراشیدگی
  • تمیز کردن و نگهداری راحت

تمیزکاری راحت باعث می‌شود وینیل بهترین جنس روکش صندلی اداری در جاهایی باشد که آلودگی زیاد است. اما از طرف دیگر معایب زیر ممکن است باعث شود به گزینه‌های دیگر فکر کنید:

  • تعریق زیاد و نامناسب برای مکان‌های گرم
  • کیفیت و زیبایی کمتر از چرم طبیعی و مصنوعی

تمیز کردن روکش وینیل

تمیز کردن روکش وینیل بسیار ساده است. با یک سطل آب گرم و یک پارچه تمیز می‌توانید از شر لکه‌های سطحی راحت شوید. برای از بین بردن لکه‌های قوی‌تر از شوینده‌های ملایم و یک دستمال استفاده کنید. گاهی چند قطره لکه‌بر می‌تواند پارچه وینیل را به حالت اولیه خود برگرداند. تنها در صورتی که لکه‌های کپک را مشاهده کردید از کمی سفیدکننده استفاده کنید. بهتر است ابتدا سفیدکننده را روی یک نقطه که دید ندارد تست کنید تا مطمئن شوید به رنگ پارچه آسیب نمی‌رساند.

روکش صندلی مش (مشبک و توری) چه مزایا و معایبی دارد؟

یکی از جدیدترین جنس‌ها در صندلی‌های اداری که به‌ویژه در پشتی صندلی‌ها کاربرد بسیاری دارد، روکش صندلی مش (مشبک یا توری) است. این روکش‌ها در مقایسه با چرم یا پارچه بسیار مدرن هستند و در طراحی‌های دکوراسیون مدرن کارایی بسیاری دارند. چند مزیت باعث شده تا برای بسیاری از افراد روکش توری به بهترین جنس روکش صندلی اداری تبدیل شود:

  • تنفس بسیار بالا و تعریق بسیار کم
  • نگهداری و تمیزکاری بسیار ساده
  • پشتیبانی مناسب از کمر و طراحی ارگونومیک
  • دوام و طول عمر بالا

با وجود تمام این مزایا این نوع روکش معایبی هم دارد:

  • انتخاب محدود با توجه به طراحی‌های محدود
  • عدم هماهنگی با برخی سبک‌های دکوراسیون 

برخی از افراد با نشستن بر روی صندلی‌هایی با پشتی توری راحت نیستند؛ زیرا این جنس به اندازه مواد دیگر مانند چرم نرم نیست؛ هرچند از نظر طراحی معمولاً این صندلی‌ها ارگونومیک هستند و از ستون فقرات افراد محافظت می‌کنند. 

 

نکات مهم برای انتخاب روکش صندلی اداری مناسب

برای اینکه بتوانید بهترین جنس روکش صندلی اداری را انتخاب کنید، چند نکته زیر را مد نظر داشته باشید:

  1. ارزان بودن پارچه لزوماً به معنای هزینه کمتر نیست و ممکن است هزینه‌های بیشتری بابت تعمیرات به شما تحمیل کند.
  2. اگر صندلی‌های شما در معرض رطوبت، گرما یا تابش آفتاب هستند، اجناسی را انتخاب کنید که کمتر در این شرایط آسیب می‌بینند.
  3. در انتخاب جنس روکش به چیدمان و سبک دکوراسیون مورد نظر خود هم توجه کنید. نحوه مراقبت و نگهداری از پارچه‌ای را که انتخاب کردید، بشناسید.

انتخاب بهترین جنس روکش برای هر مکان

برای ایجاد یک دکوراسیون اداری لوکس بهترین جنس روکش صندلی اداری چرم است. اما اگر قرار است ساعت‌های طولانی بر روی صندلی بنشینید، روکش چرم باعث تعریق می‌شود. شاید ارگونومیک‌ترین روکش‌ها، روکش‌های مش و توری باشند که بیشترین تنفس را دارند و خیلی زود عرق را خشک می‌کنند. از طرف دیگر این روکش‌ها با هر دکوراسیونی هماهنگ نمی‌شوند و خیلی نرم و راحت نیستند. در این مقاله ما انواع روکش صندلی و مزایا و معایب هر یک را بررسی کردیم. شما می‌توانید با توجه به نیاز خود و چیزهایی که بیشترین اهمیت را برای شما دارند از بین این روکش‌ها برای خرید صندلی اداری بهترین را انتخاب کنید.


دیدگاه خود را بیان کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت ‌گذاری شده‌اند *

* میزان رضایت :

در حال بارگذاری